Hakkımızda

1881 yılında David GESTETNER tarafından kurulan ve NRG Grubu ile birlikte dünya üzerinde 60.000 personeli ve 14 milyar Dolarlık yatırımı bulunan Gestetner , 14 AR-GE ve 25 Üretim fabrikası ile sektöründeki lider kuruluşlardan biridir. Çözüm sunarak desteklediği 350.000 kurumsal müşteri ile Avrupa, Asya, Amerika, Afrika ve Orta Doğuda 80’den fazla ülkede 173 uluslar arası temsilcisi ile aktif konumdadır. 

Gestetner daha verimli ortamlarda çalışmak üzere, doküman yönetimi çözümleri ve müşterilerine danışmanlık hizmetleri sağlaması açısından dünya lideri olan geniş bir ürün gamına sahiptir.Bu platformda uluslararası müşteri profiline baktığımızda AR-GE, üretim, enerji gıda otomotiv, savunma ve telekomünikasyon gibi birçok önemli sektörde çözüm ortağı olarak çalışmaktadır. ( Bosch, Italian Post Managment, Shell International Service, Invensys , Ministry of Defence U.K. , Zurich Assurance, NHS vb...) 
Ülkemizde 1972 yılından bu yana faaliyet gösteren markamız önce Koç Holding tarafından daha sonraki yıllarda ise İngiliz NRG Grup (Gestetner Holding ) tarafında temsil edilmiştir. NRG Grup ve Gestetner Holdingin Türkiye’deki yeniden yapılanma ve teknoloji vizyonunun üst seviyeye çıkarmak istediği bu süreçte bizler  GESPA Büro Sistemleri olarak bu görevi İstanbul Bölge Bayisi olarak üstlenmiş bulunmaktayız.     
Bizler GESPA Büro Sistemleri olarak temel ilkemiz olan toplam çözüm olgusuyla müşteri memnuniyeti açısından önemli bir misyonu üstlenmiş bulunmaktayız. Bu bağlamda kalitenin ön plana çıktığı sektörümüzde salt satış yada satış sonrası hizmetin yeterli olmadığının bilinci ile araştırma ve danışmanlık hizmetlerimiz sonrasında doğru çözümler bularak, teknoloji minimum zaman ve maliyet, maksimum kazanç ve değerleri ile sunmak arzusundayız.